zaterdag 16 augustus 2008

Tijd voor een nieuwe update over RL

RL update

Nou het is maar weer eens tijd voor een RL update. Niet dat het iemand interesseert maar…. Hoe gaat het met me?

Nou kort gezegd prima. Mager maar gezond roep ik altijd!

Op werk gebied heb ik nog steeds niks te klagen. Bij Amgen bevalt het me prima! Genoeg te doen, genoeg te leren en zo ver ik kan nagaan zijn ze bij Amgen ook over mij tevreden. Het werk is, ook al is het een gespecialiseerde ERP service desk, enorm divers. Van Electronic document management tot SAP problemen en van Wharehouse issues tot problemen met comments in pdf files.

Al een aantal keren een Severity 1 incident mogen meemaken bijvoorbeeld, vond ik ook erg leuk. Lekker een beetje conference calls doen met 3 of 4 continenten aan de telefoon. Of een team meeting, maar dan met het team in de US en ik hier in Breedje-da! Heeft toch wel wat. Ik heb zelfs net een mailtje gehad met als titel “Will You Jump For NAC This Season?” en als eerste regels:

“SPRING JIJ OOK WEER MEE VOOR NAC?

Dear colleagues,

Last season, we all jumped for NAC (‘Ik spring voor NAC, jij springt voor NAC, etc.) in its quest for the

all-time high third position in the Eredvisie. Unfortunately, NAC missed European soccer by an ace.
Coming season, more than 16,000 spectators will cheer NAC in its new mission towards a top position.
You can join the crowds in cheering NAC forward.”

dus je snapt wel dat Amgen nu niet meer stuk kan bij mij! Amgen is voor NAC! Cool!

En thuis is het er ook niet slechter op geworden. Nickey is nog steeds bij mij, en ze houd ook nog van me. Hier en daar zijn er wat wrijvingkjes met de ouwkes maar ja, dat schijnt er nou eenmaal bij te horen. Uiteindelijk zal dat ook allemaal wel goed komen. Ik heb nog nooit zo veel van iemand gehouden als van Nickey dus whatever happens, als zij me maar trouw blijft en bij me blijft ben ik toch wel gelukkig. Gisteren het netwerk maar eens klaargemaakt zodat alle pc’s (van mij en van Nickey) tegelijk op het inet kunnen, en dus is het netwerk meteen klaar voor dit weekend.

Nickey en ik houden een Mini-lan dit weekend, voor een man of 6-8. Lekker beetje klooten met pc’s, mekaar een beetje afschieten en een boel leechen van mekaar. Altijd leuk, vooral gezien het een BYOB party is (Bring Your Own Beer) en er dus genoeg te zoepen zal zijn. Deze keer hou ik het wel rustig. Deze keer geen momenten van “hé wat zeg je nou? Daar weet ik niks meer van!!” voor mij. Gewoon lekker dronken, niet te dronken, maar wel dronken genoeg om te zeggen dat ik niet nuchter meer ben. Kan ik dit weekend eindelijk level 55 halen in CoD4 mischien!

Dus om samen te vatten….. Het gaat goed!

Greetz,

deuZige
Geen opmerkingen: